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ABER, ANA, Autor ; BASMADJIAN, YESTER, Autor ; ZERBINO, MARÍA STELLA, Autor ; ERNESTO BRUGNOLI, Autor ; PORCILE, JUAN FRANCISCO, Autor ; ETHEL RODRÍGUEZ, Autor ; FERRARI, GRACIELA, Autor | Montevideo [URUGUAY] : Ministerio de Vivienda, Ordenamiento Territorial y Medio Ambiente | 2017El Comité de Especies Exóticas Invasoras organizó, el 29 de agosto de 2016, el Simposio sobre Biodiversidad y Salud, con el foco puesto en determinadas especies exóticas invasoras a las que el país y la región están presentando espacial atención[...]![]()
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DIAZ, ALEJANDRA ; URIA, ROSARIO | Barcelona [ESPAÑA] : ODE - Gestión y Planificación Integral | Serie de agronegocios. Cuadernos para la exportación | 2009Se brindan orientaciones generales sobre las Buenas prácticas de manufactura a partir de Principios generales de higiene de los alimentos del Codex Alimentarius.![]()
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E. BATISTA, Autor ; L. PINTO, Autor ; E. FILIPE, Autor ; VAN DER VEEN, ADRIAAN M. H., AutorMicropipettes or piston pipettes are used to make the most of volume measurements in fields like health, chemistry, biology, pharmacy and genetics. Laboratories must ensure that obtained results using these instruments are reliable, for that i[...]![]()
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SILVA, GABRIELA E. ; DI CANDIA, CARINA ; TURRA, GABRIELA ; PEREZ, MIGUEL ; RIENZI, EDGARDO ; BOZZOLO, ALEJANDRO ; OLMOS, VIRGINIA | Montevideo [URUGUAY] : Laboratorio Tecnológico del Uruguay (LATU) | 2007En el año 2002 la Asociación Española Primera de Socorros Mutuos (AEPSM), entendiendo que en el futuro próximo, un diferencial importante en el sector Salud estaría constituido por la Calidad, decide comenzar a transitar dicho camino. En 2003, c[...]![]()
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SCHULTZ, TOR P. ; MILITZ, HOLGER ; FREEMAN, MICHAEL H. ; GOODELL, BARRY ; NICHOLAS, DARREL D. | Washington [ESTADOS UNIDOS] : American Chemical Society | ACS Symposium Series | 2008Wood products are used extensively in residential construction and other outdoor applications where the wood can be degraded by many different organisms. To prevent degradation, wood products are treated with biocides. Treated wood is a sustaina[...]![]()
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PIÑEIRO, MAYA ; SILVA, GABRIELA E. ; SCOTT, PETER ; LAWRENCE, GUILLAUME A. ; STACK, MICHAEL | Montevideo [URUGUAY] : Laboratorio Tecnológico del Uruguay (LATU) | 1996Fumonisins are a family of mycotoxins produced by Fusarium moniliforme, F. proliferatum and other related species that colonize maize worldwide. The toxine produced accumulate to levels known to be toxic to animals and potentially harmful to hum[...]![]()
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ALEJANDRO BERTÓN, Autor |La intendencia de Rivera en conjunto con el gobierno de Japón a través de su embajada en Uruguay han desarrollado un sistema de atención ciudadana y de acceso a servicios de salud para estas localidades del departamento de Rivera. En el año 200[...]![]()
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A Conference was held in Paris in 2006 to review the safety and benefits arising from the replacement of sucrose with the intense sweetener aspartame. The intakes of aspartame are only about 10% of the acceptable daily intake, even by high consu[...]![]()
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Organized into 11 chapters, this volume begins with a discussion on various methods of handling and environmental conditions, and how they affect the storage life of chilled fresh fish and fresh fillets. The first chapter considers the action of[...]![]()
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J. RALPH BLANCHFIELD, Editor científico | Boca Raton [ESTADOS UNIDOS] : CRC Press | Woodhead Publishing Limited | 2000The development of issues in food labelling has arisen only recently and is linked to the increasing sale of food in prepackaged form. In most industrialised economies, the food manufacturing industry is highly developed and sophisticated. Food [...]![]()
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PETER ZEUTHEN, Editor científico ; LEIF BØGH- SØRENSEN, Autor | Boca Raton [ESTADOS UNIDOS] : CRC Press | Woodhead Publishing Limited | 2003Extending the shelf-life of foods whilst maintaining safety and quality is a critical issue for the food industry. As a result there have been major developments in food preservation techniques, which are summarised in this authoritative collect[...]