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PIERRE SCHUCK, Autor ; ANNE DOLIVET, Autor ; JEANTET, ROMAIN, Autor | Iowa [ESTADOS UNIDOS] : Wiley-Blackwell | 2012Food and dairy powders are created by dehydrating perishable produce, such as milk, eggs, fruit and meat, in order to extend their shelf life and stabilise them for storage or transport. These powders are in high demand for use as ingredients an[...]documento electrónico
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TORRES, MARINA, Autor ; ALCARRAZ, LUCIA, Autor ; BALDYGA, NATALIA, Autor ; AGUSTÍN CAMPANELLA, Autor ; ROBERTO PUENTES, Autor | Montevideo [URUGUAY] : Laboratorio Tecnológico del Uruguay (LATU) | 2013El peróxido de benzoílo es usado desde hace más de 50 años como agente blanqueador de harinas, de sueros de quesería y de leches para la fabricación de quesos blancos.documento electrónico
STEPHAN RÜCKOLD, Autor ; KARL HEINZ GROBECKER, Autor ; HEINZ-DIETER ISENGARD, Autor | 2000documento electrónico
K.H. GROBECKER, Autor ; S. RÜCKOLD, Autor ; ANKLAM, E., Autor | Ispra [ITALIA] : Institute for health and consumer protection | 1999documento electrónico
VIRGINIA N. SCOTT, Autor ; MARK POWELL, Autor ; JOSEFINA CABRERA, Autor ; MARÍA E. CARULLO, Autor ; INÉS MARTÍNEZ, Autor ; VIRACHNEE LOHACHOOMPOL, Autor | 2015Milk powder to be consumed without further treatment to inactivate microorganisms was selected to illustrate the process for establishing and applying a microbiological criterion to assess the acceptability of a food lot. Example criteria (size [...]documento electrónico
PAEZ, OSIRIS, Autor ; CASTRO, JORGE, Autor ; BORBONET LEGNANI, SERGIO, Autor ; DE LA FUENTE, A., Autor ; GONZALEZ, ALFREDO, Autor ; URRESTARAZU, J. P., Autor | Montevideo [URUGUAY] : Laboratorio Tecnológico del Uruguay (LATU) | Monografías tecnológicas. Serie lácteos | 1990En el presente trabajo se estudiaron las condiciones de secado para la obtención de queso en polvo, tratándose de lograr un buen comportamiento del mismo en la torre de secado y elaborar un producto con la enor pérdida de sabor y aroma.documento electrónico
CEZAR BIZZI, Autor ; EDER FLORES, Autor ; JOAQUIM NOBREGA, Autor ; JUSSIANE OLIVEIRA, Autor ; LUCAS SCHMIDT, Autor ; SERGIO MORTARI, Autor | 2014texto impreso
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R.J. DE KNEGT, Autor ; H. VAN DEN BRINK, Autor | 1998For the determination of the moisture content using both the IDF Provisional Standard 26A:1993 and the EU method (1979) a test portion of milk powder is dried at 102¡C until constant mass is obtained. The values for repeatability and reproducibi[...]texto impreso