Información del autor
Autor WANG, J. |
Documentos disponibles escritos por este autor (2)
Refinar búsqueda
documento electrónico
Y. C. WONG, Autor ; D. W. M. SIN, Autor ; YIU-CHUNG YIP, Autor ; L. VALIENTE, Autor ; A. TOERVENYI, Autor ; WANG, J., Autor ; G. LABARRAQUE, Autor ; P. GUPTA, Autor ; D. SONI, Autor ; SURMANDI, Autor ; E. HWANG, Autor ; C. YAFA, Autor ; OKTAY CANKUR, Autor ; E. UYSAL, Autor ; G. TURK, Autor ; HUERTAS, RAQUEL, Autor | 2009A Comité Consultatif pour la Quantité de Matière (CCQM) inter-laboratory comparison program, CCQM-P97, for the analysis of cadmium and lead in Herba Demodii Styracifolii was organized by the Hong Kong Government Laboratory. The objective of the [...]texto impreso
WANG, J., Autor ; CARSON, J., Autor ; CLELAND, D., Autor ; NORTH, M., Autor ; WILLIX, J., AutorThermal conductivity is a key parameter for predicting freezing times and designing food freezing processes. Often a food's thermal conductivity will need to be modelled, either because no measured data are available, or because it may vary sign[...]