Materias
(4)
Refinar búsqueda
Article : documento electrónico
ROSSINA FIGLIOLO, Autor ; NATALIA BESIL, Autor ; CLAUDIA DA LUZ-GRAÑA, Autor ; GASTÓN MARTÍNEZ, Autor ; GUZMÁN PORLEY, Autor ; IGNACIO MIGUES BORGHINI, Autor ; MARÍA VERÓNICA CESIO, Autor ; HORACIO HEINZEN, Autor |Este trabajo presenta un estudio primario de la adecuación de hierbas in natura expendidas en Uruguay a la reglamentación vigente del Ministerio de Salud Pública. Se seleccionaron tres hierbas consumidas por la población: Matricaria chamomilla L[...]documento electrónico
Article : documento electrónico
SAMY H. ASHOOR, Autor ; GEORGE J. SEPERICH, Autor ; WOODROW C. MONTE, Autor ; JIM WELTY, Autor |A method was developed for determining caffeine in decaffeinated coffee, tea, and beverage products by high performance liquid chromatography (HPLC). The HPLC system consisted of a Bio-Sil ODS-5S C18 column, methanol-water (25 + 75) mobile phase[...]texto impreso
C.I. HECK, Autor ; E.G. DEMEJIA, AutorABSTRACT: Yerba Mate tea, an infusion made from the leaves of the treeIlex paraguariensis, is a widely consumed nonalcoholic beverage in South America which is gaining rapid introduction into the world market, either as tea itself or as ingred[...]