Materias
(9)
Refinar búsqueda
texto impreso
Se considera en este volumen la composición, su vinculación con la tecnología y el análisis de los alimentos de origen animal y daremos especial énfasis al estudio de las proteínas, para ocuparnos mas profundamente de los hidratos de carbono y l[...]texto impreso
El presente libro es fruto de la recopilación de los resultados de la investigación científica así como de conocimiento y experiencias conseguidas en estrecho contacto con la práctica. Se trata en él todas las cuestiones que afectan al pescado c[...]texto impreso
L. PASTORIZA, Autor ; G. SAMPEDRO, Autor ; M. LÓPEZ BENITO, Autor | Barcelona [ESPAÑA] : CSIC | Informes Técnicos del Instituto de Investigaciones Pesqueras | 1976En este trabajo se realizan ensayos sobre una serie de métodos de fabricación de alimentos a base de pescado, que puede ser de interés para la industria, conservados por esterilización en envase cerrado o congelación. Todos los sistemas de fab[...]texto impreso
This volume is composed of 17 chapters that cover the biology, biochemistry, world production, cultivation, nutritional composition, and microbiology of fish. The introductory chapters present some examples of the biological basis for the rela[...]texto impreso
This volume discusses the global aspects of fish utilization, illustrating the key role of fisheries in many countries and major regions. Comprised of three parts encompassing 19 chapters, the book initially discusses the protein, amino acid, v[...]texto impreso
This volume is organized into 13 chapters that describe specific processing methods for specific fish product. The first four chapters of the book describe the theoretical and practical aspects, appraisal, and features of fish drying and dehyd[...]texto impreso
Organized into 11 chapters, this volume begins with a discussion on various methods of handling and environmental conditions, and how they affect the storage life of chilled fresh fish and fresh fillets. The first chapter considers the action of[...]texto impreso
ORGANISATION FOR ECONOMIC CO-OPERATION AND DEVELOPMENT, Autor | Surrey [INGLATERRA] : Fishing News | 1968A reference work to facilitate international trade in fish and fish products by making available a comprehensive source of specialized information and general knowledge on fish, other marine life and fish products in commercial use. The main tex[...]Article : texto impreso
Fué emprendido un estudio para demostrar los efectos de una exposición de 10 días a los sedimentos mezclados con un lixiviado de pilotes marinos hechos de pino sureño, que fué tratado con arseniato de cobre cromatado - Tipo C ( CCA - C), hasta [...]