Materias
(14)
Refinar búsqueda
texto impreso
documento electrónico
DANIEL BURKE, Autor ; LINDSEY MACKAY, Autor | 2008Highly accurate measurements of the amount of substance of organic molecules in a test material can be obtained using exactly matched calibration solutions and internal standards that are labeled with stable isotope atoms by measuring the amount[...]texto impreso
texto impreso
Este texto, dedicado principalmente a los estudiantes no especializados en química, es un trabajo conciso y fácil de entender. Proporciona a los estudiantes de puericultura, agricultura, economía doméstica, medicina o ingeniería, los conocimient[...]documento electrónico
LUKAS TAUJENIS, Autor ; VILMA OLSAUSKAITE, Autor ; AUDRIUS PADARAUSKAS, Autor | 2014documento electrónico
VACCARO, VICTOR, Autor ; FABIANA REY BENTOS, Autor ; ESCOBAR, DANIELA, Autor ; JACKSON, ERIENNE, Autor ; BETANCOR, LORENA, Autor | Latitud - Fundación LATU | 2019Global annual losses of USD billions are reported in milk production due to mastitis. Antibiotics are used in dairy farms for the treatment and prevention of diseases in dairy cattle. There are national and international regulations that prohibi[...]texto impreso
documento electrónico
VACCARO, VICTOR, Autor ; FABIANA REY BENTOS, Autor ; ESCOBAR, DANIELA, Autor ; JACKSON, ERIENNE, Autor ; BETANCOR, LORENA, Autor | Latitud - Fundación LATU | 2019Inmovilizar y estabilizar la enzima laccasa de Trametes versicolor para utilizarla en reacciones de degradación del antibiótico modelo oxitetraciclinatexto impreso
A standard reference for chemists for 70 years, this new Sixteenth Edition features an enormous compilation of facts, data, tabular material, and experimental findings in every area of chemistry.Included in this massive compendium are listings o[...]documento electrónico
GÓMEZ GUERRERO, BLANCA | Winnipeg [CANADA] : University of Manitoba | Topics in Food Science. Food | 2007Maillard reaction is a non-enzymatic browning reaction, caused by the condensation of an amino group and a reducing compound. It is a complex network of diverse reactions involving mixtures of compounds with varying initial concentrations. The M[...]texto impreso
texto impreso
El objetivo de este libro es presentar los hechos básicos y las teorías de la Química Orgánica moderna, en una forma fácilmente asimilable y en un número reducido de páginas.texto impreso
DEROSSI, RICARDO, Autor ; GRINNER, PRISCILA, Autor ; MUSSIO, PAULA, Autor ; RODRÍGUEZ, DARÍO, Autor ; LEMA, PATRICIA, Otros ; MATILDE SOUBES, Otros ; BETANCOURT, PABLO, Otros ; AYRES, CARLOS, Otros | Montevideo [URUGUAY] : Facultad de Química | 2007