Materias
(60)
Refinar búsqueda
texto impreso
documento electrónico
ADPI se presenta como el líder de la industria en el desarrollo de los estándares y especificaciones de ingredientes lácteos. Estas normas han sido desarrolladas por grupos de trabajo integrados por miembros de ADPI que producción, comercializac[...]texto impreso
FOX, PATRICK F., Autor ; McSWEENEY, P.L.H., Autor | Nueva York [ESTADOS UNIDOS] : Kluwer Academic/Plenum Publishers | 2003This book addresses the most commercially important constituents of milk in terms of their roles in nutrition and as functional components in foods. This third edition, which is the work of dairy scientists and other experts from around the worl[...]texto impreso
FOX, PATRICK F., Autor ; McSWEENEY, P.L.H., Autor | Nueva York [ESTADOS UNIDOS] : Kluwer Academic/Plenum Publishers | 2003This book addresses the most commercially important constituents of milk in terms of their roles in nutrition and as functional components in foods. This third edition, which is the work of dairy scientists and other experts from around the worl[...]texto impreso
RECIO, ISIDRA ; AMIGO, LOURDES ; LOPEZ FANDIÑO, ROSINA | 1997This paper presents an overview of existing capillary electrophoretic methods for the study of milk proteins. The main methods of analysis of caseins, whey proteins and peptides are examined with particular attention to their application to the [...]texto impreso
The viscoelastic properties of edible films can provide information at the structural level of the biopolymers used. The objective of this work was to test three simple models of linear viscoelastic theory (Maxwell, Generalized Maxwell with two [...]texto impreso
texto impreso
RODRÍGUEZ DIAZ, ROBERTO ; ZHU, MINGDE ; WEHR, TIM | Nueva York [ESTADOS UNIDOS] : Marcel Dekker | Chromatographic Science | 1999This cutting-edge reference provide practical information on the application of capillary electrophoresis (CE) to protein analysis, with an emphasis on developing and optimizing CE techniques in the laboratory. Incorporating a wide array of trou[...]documento electrónico
ENRIQUE COLZADA SELLANES, Autor ; LAURA PIEDRABUENA, Autor ; LUCÍA DORA GRILLE PEÉS, Autor ; ESCOBAR, DANIELA, Autor ; PELAGGIO ETTLIN, RONNY, Autor ; DELUCCHI, MARÍA INÉS, Autor ; E. FAVRE, Autor ; NATALIA VIOLA, Autor ; JUAN PABLO NOLLA, Autor ; PABLO CHILIBROSTE, Autor | Montevideo [URUGUAY] : Laboratorio Tecnológico del Uruguay (LATU) | 2013Determinar que características de manejo de la alimentación y el ambiente tienen aquellos productores que responden a mayores producciones de leche y mayores contenidos de proteína láctea durante el período mayo-octubre en la región noroeste del[...]texto impreso
Both cationic and anionic polymeric additives were used for the capillary electrophoretic separation of proteins in food samples. The cationic polyelectrolyte polydiallyldimethylammonium chloride was more effective in minimizing protein-wall int[...]Article : texto impreso
Este informe describe un método para detectar y caracterizar a las proteínas usadas como ligantes en papeles recubiertos o estucados. la proteína es extraída de muestras de papel con soluciones que contienen el detergente SDS ( dodecilsulfato de[...]texto impreso
Article : documento electrónico
ABIRACHED, CECILIA, Autor ; MEDRANO, CLAUDIA ALEJANDRA, Autor ; MARÍA CRISTINA AÑÓN, Autor ; MOYNA, PATRICK, Autor ; PANIZZOLO, LUIS ALBERTO, Autor |Dentro INNOTEC (No. 6, dic. 2011)En este trabajo se realizó un estudio de las propiedades emulsionantes de las proteínas de soja glicinina y β-conglicinina en comparación con el aislado proteico de soja. Para esto se aislaron las fracciones por precipitación isoeléctrica, se le[...]texto impreso
texto impreso
The determination of milk proteins by capillary zone electrophoresis (CZE) is hampered by the adsorption of the solute on the capillary wall.