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Dry milk standard s protect the manufacturer of superior quality products from competition by inferior products and serve as a basis far an effective quality control program. Both manufacturers and purchasers_ express approval of the grading sta[...]documento electrónico
Standards for nonfat dry milk, dry whole milk, and dry buttermilk were developed and adopted in 1929, 19^6, and 1952, respectively, to protect con sumers by making available a uniform grading system. The analyses are those which determine genera[...]documento electrónico
ADPI se presenta como el líder de la industria en el desarrollo de los estándares y especificaciones de ingredientes lácteos. Estas normas han sido desarrolladas por grupos de trabajo integrados por miembros de ADPI que producción, comercializac[...]texto impreso
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A. W. HOADLEY, Editor científico ; B. J. DUTKA, Editor científico | Philadelphia [ESTADOS UNIDOS] : ASTM | STP | 1977texto impreso
Proanthocyanidins (PACs), polyphenolic metabolites that are widely distributed in higher plants, have been associated with potential positive health benefits including antibacterial, chemotherapeutic, and antiatherosclerotic activities. In this [...]texto impreso
E. BATISTA, Autor ; L. PINTO, Autor ; E. FILIPE, Autor ; VAN DER VEEN, ADRIAAN M. H., AutorMicropipettes or piston pipettes are used to make the most of volume measurements in fields like health, chemistry, biology, pharmacy and genetics. Laboratories must ensure that obtained results using these instruments are reliable, for that i[...]texto impreso
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ACUERDO INTERINSTITUCIONAL PARA EL DESARROLLO DE LA QUESERÍA ARTESANAL, Autor ; ASOCIACIÓN DEL QUESO ARTESANAL, Autor ; URUGUAY. UNIVERSIDAD DE LA REPUBLICA. FACULTAD DE INGENIERIA, Autor ; INSTITUTO NACIONAL DE LA LECHE, Autor ; LATU (Montevideo, URUGUAY), Autor ; LATITUD, FUNDACIÓN LATU (Montevideo, URUGUAY), Autor ; URUGUAY. MINISTERIO DE INDUSTRIA, ENERGÍA Y MINERÍA. DIRECCIÓN NACIONAL DE ARTESANÍAS, PEQUEÑAS Y MEDIANAS EMPRESAS, Autor | 2017Presentación realizada en la jornada de difusión final del Proyecto de Reconversión de los Generadores de vapor irregulares a calderas de agua caliente, donde participaron activamente los técnicos de LATU Ing. Stella Cristobal y de LATITUD Tec. [...]documento electrónico
TORRES, MARINA, Autor ; AGUSTÍN CAMPANELLA, Autor | 2015El objetivo de este estudio, fue desarrollar, validar e incorporar el análisis de Permetrina a una técnica multiresiduos utilizada de rutina en el Departamento de Desarrollo de Métodos Analíticos-LATU. El trabajo se realizó basado en la Norma Es[...]documento electrónico
KIL SUN YOO, Autor ; LEONARD M. PIKE, Autor | 2001Background pyruvic acid concentration is a critical factor to determine onion pungency but greatly different values have been reported. This study was initiated to measure accurate background pyruvic acid levels in onion cultivars, other Allium [...]texto impreso
Micromolar concentrations of taurine (about 10 ymol per kg fresh weight) were obtained in the green tissues of higher plants and in the seeds of Phuseohs oulgaris (about 50 ymol/kg). Fruits in general, and also potatoes and fungal sporophores, c[...]texto impreso